A minősíthetetlen : Hering József

“A minősíthetetlen : Hering József” bejegyzéshez 4ozzászólás

  1. Visszajelzés: Szájkosár | szittyalant
  2. A szittyalant és a kurucinfo közötti hallgatólagos megállapodás értelmében a szittyalant.org – on nincs zsidózás, a kuruc.info – n pedig nincs helye a humánumnak. Ezen megállapodást tiszteletben tartandó töröltem és a továbbiakban is törölni fogok minden olyan hozzászólást, mely csupán a zsidók szagára koncentrál.

  3. Hát ez elég fúrcsa egy életút!
    Miközben elolvastam elgondolkodtam azon, hogy vajon mi vesz rá egy fiatal férfit arra, hogy betérjen zsidónak? Inditó okként nem tudok másra gondolni cmint egy olyan szerelmi kapcsolatra ami mindennél fontosabb a számára ill. amiért mindent hajlandó megtenni….
    Csak mert egy nő esetében megközelitőleg sem olyan macerás a dolog – tekintve, hogy azon túlmenően, hogy megtanúlja a különböző vallási szabályokat és előirásokat – nem kivántatik el tőle még mindezeknek tetejébe bármiféle testi ill. fizikai megpróbáltatás. Mig ezzel szemben egy férfinek viszont fel kell áldoznia a fitymáját is a betérés oltárán, ami felnőtt korban bizony már egy elég komoly műtéti beavatkozás.
    A másik érdekes kéréds, hogy ha valaki ennyi nehézség árán ill. mindezek ellenére is bevállata a betérést, akkor végűl miért hagyta ott a nagynehezen megszerzett zsidóságát?

Leave a Reply